Visegrádi Áprily Lajos Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola

Egy szép napon elmentünk az iskolával az őrzők napjára, Szentendrére.
Először megnéztünk egy kutyás bemutatót, majd leültünk enni. Reggeli után megnéztük a lehetőségeket.
Találtunk egy olyan helyet, ahol volt egy tűzoltókocsi, aminek a kosara embereket emelt a magasba. Mi is sorba álltunk. Négy személyes volt, de egy tűzoltó bácsi is jött velünk. Végre mi következtünk. Eleinte féltem, de aztán nagyon jó volt.
Később ketté váltunk. A mi csapatunk először lovagolt, majd festettünk. Ekkor azonban jött egy nagy szél és elfújta a szélforgóinkat. Párat elkaptunk, de a többi a Dunában végezte.
Ezután tovább mentünk biciklizni. Még ajándékot is kaptunk. Amíg mi hajtottunk, addig a többiek bementek egy füstbarlangba. Az ügyességi pályánál összetalálkoztunk a másik csapattal és együtt mentünk végig az akadályokon.
Tank is volt. Fel lehetett rá menni, be lehetett szállni. Ez engem nem nagyon érdekelt. Majd kardoztam a barátnőmmel, célba lőttem. Azt el is felejtettem, hogy az út közepére kitettek egy autót és egy másik kocsi belehajtott. Nagyon rémisztő volt.
Nagyon jól éreztem magam és ráadásul nem kellett tanulni. Köszönjük az őrzőknek és a tanító néniknek ezt a szép napot!
Moys Boglárka 4. osztály

 

(a fényképek ide kattintva tekinthetők meg:  https://www.facebook.com/aprilyvisegrad/photos/pcb.844808095662375/844792538997264/?type=3&theater )

 

Mottó

Címer

"Figyeld a Dunán elfutó hajókat
és valld: az óra gyorsan illan el.
De amíg élsz, a múlt, a dal s az erdő
és az örök vágy emberré emel."

Határtalanul

hatartalanul forweb2

Keresés

Keress minket a Facebook-on

Web: www.aprily-visegrad.hu | email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Tel.: 06(26)398-312 | Fax: 06(26)397-826
Visegrádi Áprily Lajos Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola
Copyright © 2009. All Rights Reserved.