Visegrádi Áprily Lajos Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola

2017-ben is kinyíltak az iskola ablakai, hogy egy kis muzsikaszóval hangolódjunk együtt az ünnepre. Zenetanáraink és diákjaink örvendeztették meg városunk lakosságát. Felléptek a furulya, a zongora, a cselló, a fafúvós és a rézfúvós tanszakok növendékei is. A hangszeres produkciók mellett elhangoztak énekes művek is. A másodikos diákjainktól a hetedikesekig sokan csatlakoztak hozzánk azért, hogy karácsonyi dalok is megszólalhassanak. Öröm volt látni, ahogyan kicsik és nagyok önfeledten együtt éneklik a Mennyből az angyalt vagy a Csendes éjt.
Idén kissé megújultunk, ugyanis az utolsó kis koncert helyszínéül az egészségház udvara szolgált. A pavilont rendeztük be színpadnak, amelyet ünnepi díszbe öltöztettünk. Igazán meghitt hangulatban telt, a körülbelül 15 perces kis hangverseny. A végén pedig egy kis kaláccsal, pogácsával és meleg teával vendégeltük meg a gyerekeket és a nézőközönséget. Köszönjük a Váci Tankerületnek, a városi konyha dolgozóinak, és a polgármesteri hivatalnak, hogy hozzájárultak hangversenyünk sikeres megrendezéséhez.
Bosnyák Endréné
intézményegység- vezető

Mottó

Címer

"Figyeld a Dunán elfutó hajókat
és valld: az óra gyorsan illan el.
De amíg élsz, a múlt, a dal s az erdő
és az örök vágy emberré emel."

Határtalanul

hatartalanul forweb2

Keresés

Keress minket a Facebook-on

Web: www.aprily-visegrad.hu | email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Tel.: 06(26)398-312 | Fax: 06(26)397-826
Visegrádi Áprily Lajos Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola
Copyright © 2009. All Rights Reserved.