Visegrádi Áprily Lajos Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola

Tisztelt Szülők!
Lezárult a Zeneiskola önértékelése. Köszönjük, hogy részt vettek munkánkban a kérdőívek kitöltésével és határidőre való visszaküldésével.

A mai nappal a jogszabályi előírásnak megfelelően elindítottuk a visegrádi általános iskola intézményi szintű önértékelési folyamatát, s az idei évre pedagógus önértékelésre jelentkezett kollégák pedagógus önértékelését is.

Kérjük, hogy a tanulók által hazavitt kérdőíveket 2018. február 22-ig visszaküldeni szíveskedjenek. A kérdőívek kitöltése önkéntes és anonim. Kérjük, hogy azokat a konténerek illetve a főépület emeletének előterében elhelyezett lezárt gyűjtődobozok valamelyikébe eljuttatni szíveskedjenek. Felhívom figyelmüket, hogy a belső ellenőrzési csoport döntésének megfelelően az önértékelés az idei évben öt évfolyamra (és azon felül két csoportra) terjed ki, annak megfelelően, hogy az önértékelt kollégák mely évfolyamokon tanítanak. Az értékelő lapokat ezen kívül valamennyi szülői szervezeti választmányi tagnak is elküldtük.

Üdvözlettel:

Bozóki Marianna intézményvezető

Mottó

Címer

"Figyeld a Dunán elfutó hajókat
és valld: az óra gyorsan illan el.
De amíg élsz, a múlt, a dal s az erdő
és az örök vágy emberré emel."

Határtalanul

hatartalanul forweb2

Keresés

Keress minket a Facebook-on

Web: www.aprily-visegrad.hu | email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Tel.: 06(26)398-312 | Fax: 06(26)397-826
Visegrádi Áprily Lajos Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola
Copyright © 2009. All Rights Reserved.