Visegrádi Áprily Lajos Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola
Rendhagyó módon egy alapítványi estéllyel kezdődött az idei Áprily -hét. ( a cikk elolvasható, illetve a videó megtekinthető ide kattintva: Áprily -hét)
Forrás: Danubia Tv
Iskolánk tanulói is részt vettek az 1956- os forradalom és szabadságharc tiszteletére tartott ünnepi műsorban Kisorosziban.
Forrás: Danubia Tv
Íjászat, néptánc tanulás, ügyességi játékok, mesék, kézműves foglalkozások, sportprogramok - és még rengeteg élmény várta a visegrádi gyerekeket a gyereknapon.
Forrás: Danubia Tv
A gyereknapi rendzevény részeként nyitotta meg a Német Kisebbségi Önkormányzat elnöksége a népviseleti fotókiállítást és a sváb kultúrát bemutató eszközkiállítást.
Az idén új hangszerrel, a csellóval bővült a hangszerek sora az Áprily Lajos Általános Iskola által szervezett kétnapos találkozón. A rendezvényre Dorogról, Vácról, Szentendréről és más településekről is érkeztek iskolások, hogy tapasztalatot cseréljenek zenekedvelő társaikkal. (furulyatalálkozó)
Az ünnepi műsorban az általános iskolások, a visegrádi fiatalok és civil szervezetek képviselői szerepeltek. (forrás: Danubia TV)
Az Ifjusági Sziget Egyesület és a Visegrádi Fiatalok Klubja Egyesület közösen rendezte meg a kiszehajtást, melyen az óvodások és az iskolások is részt vettek.(kiszehajtók)
(forrás - Danubia TV)
Kiss Péter tanulóval, a 2010. évi Zoller Attila díj nyertesével, valamint Kun Ádám tanár úrral készült riport megtekinthető ide kattintva: Zoller Attila díj (Forrás: Danubia TV)

gyereknapFalmászás, íjászat, reneszánsz tánctanulás, ügyességi játékok, mesék, kézműves foglalkozások, sportprogramok – és még rengeteg élmény várta a visegrádi gyerekek az Áprily Lajos Általános Iskolában megrendezett gyermeknapon

A programot szülők, pedagógusok, az önkormányzat munkatársai, vállalkozók, egyesületek és magánszemélyek támogatták csakúgy mint azt a kezdeményezést, melynek jóvoltából új játszótér épülhet az iskola udvarán.

A cikk és videó megtekinthető ide kattintva (forrás: Danubia TV): GYERKNAP

furulyaIsmét ifjú muzsikusokkal telt meg Visegrádon a királyi palota nagyterme az Áprily Lajos Általános Iskola hagyományos Furulyatalálkozóján.

A furulyatalákozóról készült videó megtekinthető itt: furulyatalálkozó. (forrás: Danubia TV)
vetélkedő Visegrád Millenniumi Éve tiszteletére Honismereti vetélkedőt hirdetett Mezei Anna, az Áprily Lajos Általános Iskola nyugalmazott igazgatója. A versenyről készült video megtekinthető itt: Millenium (forrás: Danubia TV)

Mottó

Címer

"Figyeld a Dunán elfutó hajókat
és valld: az óra gyorsan illan el.
De amíg élsz, a múlt, a dal s az erdő
és az örök vágy emberré emel."

Határtalanul

hatartalanul forweb2

Keresés

Keress minket a Facebook-on

Web: www.aprily-visegrad.hu | email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | Tel.: 06(26)398-312 | Fax: 06(26)397-826
Visegrádi Áprily Lajos Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola
Copyright © 2009. All Rights Reserved.